Morten Brøchner

Indehaver og stifter

+45 70 60 51 81


Om Dansk Autocamper Import 


Personlig interesse og nysgerrighed er grundlaget for Dansk Autocamper Imports erfaring og kompetencer.


I foråret 2016 købte vi (familien) vores første autocamper. En ældre VW Karmann Karuso. Vi blev så forelsket i ferieformen med autocamper, at vi allerede året efter solgte camperen og opgraderede til en nyere Eura Mobil alkove model - selvfølgelig importeret fra Tyskland. Jeg havde i forvejen, både privat og via jobs, god erfaring med import af biler fra Tyskland. 


Den første bil importerede jeg i 2007 og min debut som autocamper importør havde jeg 10 år senere i 2017. 

Siden er det blevet til flere hundrede biler og autocampere. 

Skal vi mødes?


Vi indleder dialogen via telefon, men inden vi for alvor indleder søgningen på jeres autocamper, har vi god erfaring med at mødes. På mødet afklarer vi jeres forventninger og drømme til jeres nye autocamper, og vi taler økonomi og tidsplan. 

Mødet er helt uforpligtende, det eneste I investerer er en kop kaffe. 

Først når I beslutter at gå videre i processen, forpligter vi os til hinanden økonomisk.Uge 1 - 2

Vi kontakter vores forhandlernetværk og vi begynder søgningen online. Ofte kræver det dialog med flere forhandlere før vi har fundet den helt rigtige autocamper.

Uge 2 - 4

Autocamperen besigtiges, hjemtages, toldsynes og afgiftfastsættes. Sagsbehandling hos motorstyrelsen er typisk 1-2 uger. Autocamperen kan eventuelt stå hos jer.

Uge 3 - 6

Sideløbende med afgiftfastsættelsen klargøres autocamperen. Måske ønsker I støtteben eller solceller monteret. Autocamperen ombygges til DK gassystem.

Samarbejdspartnere


Et tæt samarbejde med relevante virksomheder og kompetente myndigheder, sikrer Dansk AutoCamper Import minimale omkostninger og en effektiv håndtering af alle processerne omkring importen af jeres autocamper. Læs mere om vores samarbejdspartnere her:

www.daci.dk/samarbejdspartnere

Det typiske forløb...


Fra indledende dialog til autocamperen er fundet, forhandlet, hjemtaget og indregistreret på danske nummerplader tager det typisk 3-6 uger.