Samarbejdspartnere

Et tæt samarbejde med relevante virksomheder og kompetente myndigheder, sikrer Dansk Autocamper Import minimale omkostninger og en effektiv håndtering af alle processerne omkring importen af jeres autocamper. 

FB Camping Service

FB Camping Service hjælper med serviceeftersyn, gastest, gasinstallation og montering af ekstraudstyr, så jeres nye autocamper bliver præcis den drømmeautocamper i har ønsket jer. Se mere på: www.fbcampingservice.dk

Motorstyrelsen

Motorstyrelsen er en vigtig medspiller for Dansk Autocamper Import. Vi sørger for al nødvendig dokumentation i forbindelse med anmodning om værdifastsættelse hos Motorstyrelsen. Se mere på: www.motorst.dk/

Camping Finans

Dansk Autocamper Import er formidler af lån fra Camping Finans. Lån op til 80% af værdien af jeres autocamper. Nordea Finance står bag Camping Finans.

Se mere på: www.nordeafinance.dk

Dansk Motor Finans

I mange tilfælde kan det betale sig at lease jeres nye autocamper. Dansk Motor Finans sørger for sikker og hurtig ekspedition når jeres autocamper skal leases. 

Se mere på: www.danskmotorfinans.dk

Theo Faassen Transport

Når jeres autocamper skal transporteres på lastbil, så sker det ofte i samarbejde med Theo Faassen Transport, som har et stort netværk med ugentlige kørsel i hele EU.

Se mere på: www.faassen.net

Applus Bilsyn

Told- og registreringssyn sker i samarbejde med Applus Bilsyn. Applus Bilsyn er Dansk Autocamper Imports foretrukne samarbejdspartner når jeres autocamper skal importeres til Danmark. Se mere på: www.applusbilsyn.dk

Skal vi samarbejde?

Vi deler værdier med vores samarbejdspartnere. Vi står inde for vores samarbejdspartnere og vi tager ansvar for vores samarbejdspartnere.

Vi hører gerne fra dig hvis  du eller din virksomhed tilbyder en service, som skaber værdi for vores kunder.